Waar kun je me voor wakker maken?

Aanjagen en/of aansturen van projecten

Als kennismakelaar bij BS22, in de kabouterroute projecten, co√∂rdinator bij de stichting Muziek en KunstWijs Berkelland, in mijn vrienden- of carnavalsgroep, in een ondersteunende rol bij de ondernemersvereniging; 

elke keer vind ik het een plezier en uitdaging om projecten waarin (veel) verschillende partijen betrokken zijn te (bege)leiden. 

Aanzetten tot verandering 

Ik verzorg met plezier lezingen waarin ik mijn verhaal en ervaringen gebruik om de groep te inspireren. 

Bij de Walk & Talk bijeenkomsten sprak ik voor/met werkzoekenden, bij Equilli was de lezing een middel om de teambuilding een boost te geven. Bij de lezing aan brandweermannen en -vrouwen van de Veiligheidsregio bracht de lezing inspiratie en prachtige onderlinge gesprekken op gang. Op de teamdag van Aveleijn zette ik mensen aan het denken door het vertellen van mijn verhaal.

Aanmoedigen van indviduen

Hier komt mijn 'vuurtoren' werkwijze goed van pas. 

Ik kijk graag met je mee en belicht de kansen die ik voor je zie in werk en priv√©situaties. Ik kan je bij heel specifieke vragen doorverwijzen naar specialisten in mijn netwerk. 

Voor degene die denkt: 'Ik zit niet helemaal lekker, maar waar moet ik toch beginnen?', blijkt dit geregeld een laatste zetje om zelf in beweging te komen.

Ik geloof in elk geval dat je het kunt !!

Projecten en producten 

Eigenzinnig ezelboek

In samenwerking met de oprichter van de stichting Ezels&Co in Neede, Petra Ribbers-ten Hoopen, illustrator Wanda van Dijk en vormgever Noel Versteegen-Ebbers maken we een eigenzinnig ezelboek. Een prentenboek waarin ezels bepaald gedrag vertonen en waar verdiepende oefeningen en teksten zijn toegevoegd. En te gekke tekeningen! Te bestellen in de voorverkoop via een mailtje naar mij. verkoopsprijs wordt 25,-. In de voorverkoop te bestellen voor 18,81.

Je steunt daarmee te stichting Ezels en CO en geeft jezelf of een ander een prachtig prentenboek cadeau!  

Engeloma en Engelopa boek

Het begon als een speciaal kraamcadeau en werd een prentenboek waarin kinderen en kleinkinderen van opa's en oma's die er niet meer zijn, toch hun aanwezigheid merken. Omdat je juist als je kinderen krijgt, de ouder(s) zo kan missen met wie je dit moment zo graag had willen delen.   

Het prentenboek kan gepersonaliseerd worden met de namen van de kleinkinderen die het betreft. 


Met prachtige tekeningen van Wanda van Dijk....