Waar kun je me voor wakker maken?

Projecten coördineren of ondersteunen

Als kennismakelaar bij BS22, in de kabouterroute projecten, coördinator bij de Achterhoek in Beweging of de stichting Muziek en KunstWijs Berkelland, in mijn vrienden- of carnavalsgroep, in een ondersteunende rol bij de ondernemersvereniging; 

elke keer vind ik het een plezier en uitdaging om projecten waarin (veel) verschillende partijen betrokken zijn te (bege)leiden. 

Ontwikkelen kabouterroutes 

Als burgerinitiatief maakte ik de eerste kabouterroute in mijn woonplaats Groenlo. Daarna mocht ik er nog een aantal maken, in Lichtenvoorde, Bredevoort, Zieuwent en Winterswijk. Momenteel werk ik aan een route in Borculo en Lievelde. Ik duik daarmee in de verhalen uit de betreffende plaats en ontmoet talloze trotse, creatieve en bevlogen inwoners die de mooie elementen van hun woonplaats graag door kabouters willen laten vertellen. Om inwoners en bezoekers, jong en oud, de historie en de bijzonderheden van hun woonplaats over te brengen. 

Aanmoedigen van indviduen

Hier komt mijn 'vuurtoren' werkwijze goed van pas. 

Ik kijk graag met je mee en belicht de kansen die ik voor je zie in werk en privésituaties. Ik kan je bij heel specifieke vragen doorverwijzen naar specialisten in mijn netwerk. 

Voor degene die denkt: 'Ik zit niet helemaal lekker, maar waar moet ik toch beginnen?', blijkt dit geregeld een laatste zetje om zelf in beweging te komen.

Ik geloof in elk geval dat je het kunt !!

Projecten en producten 

Eigenzinnig ezelboek

In samenwerking met de oprichter van de stichting Ezels&Co in Neede, Petra Ribbers-ten Hoopen, illustrator Wanda van Dijk en vormgever Noel Versteegen-Ebbers maken we een eigenzinnig ezelboek. Een prentenboek plus een spiegelschrift waarin ezels bepaald gedrag vertonen en waar verdiepende oefeningen en teksten zijn toegevoegd. En te gekke tekeningen! Het boek is medio 2019 klaar. 
Te bestellen in de voorverkoop via een mailtje naar mij. verkoopsprijs wordt 25,-. In de voorverkoop te bestellen voor 19,91

Je steunt daarmee te stichting Ezels en CO en geeft jezelf of een ander een prachtig prentenboek cadeau!  

Engeloma en Engelopa boek

Het begon als een speciaal kraamcadeau en werd een prentenboek waarin kinderen en kleinkinderen van opa's en oma's die er niet meer zijn, toch hun aanwezigheid merken. Omdat je juist als je kinderen krijgt, de ouder(s) zo kan missen met wie je dit moment zo graag had willen delen.   

Het prentenboek kan gepersonaliseerd worden met de namen van de kleinkinderen die het betreft. 


Met prachtige tekeningen van Wanda van Dijk....